فروش پوکه کپسول (کپسول خالی) در رنگ ها و سایزهای مختلف
مدیر مرکز اطلاع رسانی و پاسخگویی سامانه ۱۴۹۰ سازمان غذا و دارو روشهای دریافت اطلاعات در خصوص داروها و ثبت شکایات دارویی را تشریح کرد.
به گزارش ایسنا، دکتر طلعت قانع گفت: علی رغم برخی انتقادها که به دلیل عدم اشراف به کارکرد مرکز ملی پاسخگویی و اطلاع رسانی علمی داروها و سموم وجود دارد، عملکرد این مرکز به عنوان برنامهای اساسی آن هم در داز مدت نه تنها به بیراهه نرفته است، بلکه بر اساس مستندات و آمار تماسها میتوان نتیجه گرفت که به عنوان یک مرکز علمی از زمان آغاز فعالیت تا کنون رو به توسعه و رشد بوده و بسیار هم قابل قبول ظاهر شده است.
وی در تشریح تاریخچه مرکز اطلاع رسانی و پاسخگویی ۱۴۹۰ گفت: این سامانه در بهمن ١٣٧٥ با یک شماره تلفن هفت رقمی در محل سازمان غذا و دارو شروع به کار کرد و پس از آن در دو سال بعد، ۳۶ مرکز استانی فعال، تحت مدیریت دانشگاه علوم پزشکی استان و با هماهنگی ستاد مرکزی اغاز به کار کردند.
وی اضافه کرد: در سال ١٣٨٤ شماره کشوری ٠٩٦٤٦ به صورت یکپارچه در تمام ایران در اختیار این مراکز قرار گرفت و مراکز تهران و اصفهان خدمات ۱۲ساعته را به ۲۴ ساعت و البته با پاسخگویان متعدد ارتقا دادند. سایر مراکز نیز بر حسب رتبه بندی دانشگاه از ۸ ساعت تا ۱۲ ساعت در حال پاسخگویی هستند. از سال ١٣٩٤ نیز شماره به ١٤٩٠ تغییر کرد و همزمان عهدهدار راهنمایی بیماران در خصوص کمبودهای دارویی و ثبت شکایات دارو و داروخانه شد که تاکنون نیز ادامه دارد.
بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، قانع با اشاره به اینکه این مرکز در شهر تهران هم اکنون با شماره ١٤٩٠ و ١٩٠ به خدمات دهی به بیماران مشغول است و ماهیانه به صورت متوسط به ۳۰ هزار تماس کمبود دارویی و شکایات دارو پاسخ میدهد، افزود: درصد پاسخگویی این سامانه به ۹۶ درصد ارتقا یافته؛ در حالی که میزان تماسهای از دست رفته به چهار درصد کل شکایات رسیده است.
مدیر مرکز اطلاع رسانی و پاسخگویی ۱۴۹۰ سازمان غذا و دارو همچنین با بیان اینکه ماهیانه در کد پاسخگویی اطلاعات دارویی و مسمومیتها به حدود ۲۵ هزار تماس پاسخ داده میشود، تصریح کرد: از این تعداد ۷۰ درصد پاسخ موفق و ۳۰ درصد تماس از دست رفته هستند که این تعداد تماس برای یک مرکز علمی درصد قابل قبولی است.
وی در پایان با تاکید بر اینکه تماس تلفنی فقط یکی از راههای دریافت اطلاعات است، خاطر نشان کرد: هموطنان جهت دریافت اطلاعات در خصوص داروها از جمله اطلاعات عمومی، طریقه مصرف، بروز عوارض جانبی، دارو در بارداری و شیردهی و حتی ثبت شکایات از دارو و داروخانه و جستجوی دارو کمیاب میتوانند به سامانه "مرکز ملی اطلاع رسانی داروها و سموم سازمان غذا و دارو" به نشانی http://۱۴۹۰.fda.gov.ir مراجعه کرده و از قسمتهای مختلف این درگاه تخصصی استفاده کنند.
جدیدترین مطالب
داروهای گیاهی بهترند یا شیمیایی؟
اگر دارو سر وقت مصرف نشود چه مشکلی پیش می آید؟
چرا باید قرص یا کپسول حتما قورت داده شود؟
تفاوت کپسول گیاهی و ژلاتینی
عوارض مصرف خودسرانه گیاهان دارویی برای سلامتی
داروهای تاریخ انقضا گذشته خطرناک هستند؟
مطالب مشابه
پربازدید ترین مطالب
کپسول رفع گرفتگی صدا
اطلاعیه در خصوص خرید پوکه کپسول
علائم کمبود کپسول لیتیوم در بدن وعوارض آن
آزیترومایسین
درمان سه سوته دندان درد
ستیریزین
ارسال پوکه کپسول در بسته بندی های مناسب به سراسر نقاط ایران ظرف مدت حداکثر 48 ساعت
فروش پوکه کپسول دارویی
واردات و فروش پوکه های کپسول دارویی یا همان کپسول خالی دارویی (empty capsules) فعالیت اصلی این مجموعه می باشد . در راستای ارتقای سطح کیفی دارویی کشور مفتخریم که با ارایه بهترین ژلاتین و متریال در ساخت پوکه کپسول به کشور عزیزمان خدمت کنیم تنوع در رنگ و در سایز باعث شده که همواره بتوانیم پاسخگوی نیاز های شرکت های داروسازی کشورمان باشیم .کپسول های خالی تولیدی دارای استاندارد های gmp ,gdp ,halal و . . . می باشد که تمامی گواهی نامه ها موجود و قابل ارایه می باشد همچنین تمامی کپسول های خالی دارویی بصورت قانونی و تحت نظر سازمان غذا دارو و بهداشت کشور وارد می شود و شرایط نگهداری از واردات تا انبارداری و تحویل به مشتری کاملا رعایت می گردد .
فروش پوکه های خالی کپسول (کپسول خالی دارویی)ژلاتینی در سایزها و رنگ های مختلف
سایز 500 ، 500 بلند ، 125، 250 ،175
یا سایز های سه ، دو ،یک ، صفر ، صفر E ، دو صفر
لینک های مفید
کپسول سایز ۱ زرد ( ۲۵۰ میلیگرم )
کپسول صفر بلند جگری سفید ( ۵۰۰ بلند )
کپسول 500 طلایی
پوکه کپسول های مرواریدی
کپسول های مرواریدی(متالیک)
پوکه کپسول 500 آبی
© طراحی سایت و بهینه سازی : گروه طراحی سیرن