فروش پوکه کپسول (کپسول خالی) در رنگ ها و سایزهای مختلف
شیوع آسم و انواع آلرژی در طول دهههای اخیر در سراسر جهان افزایش یافته و یک مطالعه جدید یکی از عوامل موثر در این امر را استفاده از برخی از داروها میداند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا ، این مطالعه که به تازگی منتشر شده ارتباط بین استفاده از داروهای کاهنده اسید معده و انواع آنتی بیوتیکها در دوره نوزادی را با ابتلا به بیماریهای آلرژیک از جمله آسم در دوران کودکی نشان میدهد.
داروهای کاهنده اسید معده مانند رانیتیدین و لانزوپرازول بطور معمول تجویز شده و در دسترس هستند و برای کمک به کاهش مشکلات مربوط به اسیدیته معده مانند ریفلاکس اسید معده و زخم معده استفاده میشوند. حدود هشت درصد از همه کودکان دست کم یک نسخه از این داروها را دریافت کردهاند.
بر اساس این مطالعه توسط متخصصان در آمریکا، داروهای کاهنده اسید معده و داروهای آنتی بیوتیک باید تنها در شرایطی که مزایای بالینی آن روشن است استفاده شود چرا که مصرف این گروه از داروها خطر ابتلا به آلرژیها را افزایش میدهد.
طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت (WHO) حدود ۲۳۵ میلیون نفر در سراسر جهان مبتلا به آسم هستند و این بیماری شایعترین بیماری مزمن در میان کودکان است. همچنین این بیماری از اوایل دهه ۸۰ میلادی در ایالت متحده افزایش بیش از ۶۰ درصدی داشته است.
بر اساس مطالعه صورت گرفته آنتی بیوتیکها احتمال ابتلا به آسم را بیش از دو برابر افزایش میدهند. در این مطالعه حدود ۸۰۰ هزار کودک مورد بررسی قرار گرفتند. متخصصان دریافتند خطر ابتلا به هر گونه بیماری آلرژیک، به جز آلرژی به غذاهای دریایی، به دلیل دریافت داروهای مسدود کننده H2 یا مهارکننده پمپ پروتون (کاهنده اسید معده) در دوران نوزادی افزایش مییابد. همچنین دوز مصرفی این داروها نیز اهمیت دارد به طوری که نوزادانی که بیش از ۶۰ روز از داروهای مهارکننده پمپ پروتون مصرف کرده بودند در مقایسه با نوزادانی که کمتر از ۶۰ روز از این دارو دریافت کرده بودند، ۵۲ درصد بیشتر در معرض ابتلا به آسم قرار گرفتند.
مهمترین نکته در مورد این گونه داروها این است که نه تنها آلرژیهای غذایی را تحت تاثیر قرار میدهند بلکه آلرژیهای دیگر مانند آسم، مشکلات پوستی، آلرژیهای تنفسی و مربوط به بینی را نیز تحریک میکنند.
همچنین این داروها با تاثیر بر میکروبیومها – باکتریهای مفیدی که در رودهها، دستگاه تنفسی و پوست زندگی میکنند منجر به بروز آلرژیها میشوند.
به گزارش سی ان ان، هرچند مطالعات بیشتری توسط متخصصان به منظور بررسی دقیقتر فرآیند تاثیر این گونه داروها بر افزایش آلرژیها مورد نیاز است اما توصیه میشود پزشکان در تجویز آنها برای اطفال، حساسیت بیشتری به خرج داده و تغییراتی در نحوه استفاده از آنها ایجاد کنند.
جدیدترین مطالب
داروهای گیاهی بهترند یا شیمیایی؟
اگر دارو سر وقت مصرف نشود چه مشکلی پیش می آید؟
چرا باید قرص یا کپسول حتما قورت داده شود؟
تفاوت کپسول گیاهی و ژلاتینی
عوارض مصرف خودسرانه گیاهان دارویی برای سلامتی
داروهای تاریخ انقضا گذشته خطرناک هستند؟
مطالب مشابه
پربازدید ترین مطالب
کپسول رفع گرفتگی صدا
اطلاعیه در خصوص خرید پوکه کپسول
علائم کمبود کپسول لیتیوم در بدن وعوارض آن
آزیترومایسین
درمان سه سوته دندان درد
ستیریزین
ارسال پوکه کپسول در بسته بندی های مناسب به سراسر نقاط ایران ظرف مدت حداکثر 48 ساعت
فروش پوکه کپسول دارویی
واردات و فروش پوکه های کپسول دارویی یا همان کپسول خالی دارویی (empty capsules) فعالیت اصلی این مجموعه می باشد . در راستای ارتقای سطح کیفی دارویی کشور مفتخریم که با ارایه بهترین ژلاتین و متریال در ساخت پوکه کپسول به کشور عزیزمان خدمت کنیم تنوع در رنگ و در سایز باعث شده که همواره بتوانیم پاسخگوی نیاز های شرکت های داروسازی کشورمان باشیم .کپسول های خالی تولیدی دارای استاندارد های gmp ,gdp ,halal و . . . می باشد که تمامی گواهی نامه ها موجود و قابل ارایه می باشد همچنین تمامی کپسول های خالی دارویی بصورت قانونی و تحت نظر سازمان غذا دارو و بهداشت کشور وارد می شود و شرایط نگهداری از واردات تا انبارداری و تحویل به مشتری کاملا رعایت می گردد .
فروش پوکه های خالی کپسول (کپسول خالی دارویی)ژلاتینی در سایزها و رنگ های مختلف
سایز 500 ، 500 بلند ، 125، 250 ،175
یا سایز های سه ، دو ،یک ، صفر ، صفر E ، دو صفر
لینک های مفید
کپسول سایز ۱ زرد ( ۲۵۰ میلیگرم )
کپسول صفر بلند جگری سفید ( ۵۰۰ بلند )
کپسول 500 طلایی
پوکه کپسول های مرواریدی
کپسول های مرواریدی(متالیک)
پوکه کپسول 500 آبی
© طراحی سایت و بهینه سازی : گروه طراحی سیرن